Ytpara davetiyesi, üye olma yöntemleri gibi detayları anlatalım…
Öncelikle çok marjinal bir siteden bahsediyoruz. r10.net gibi davetiyeyi ücretsiz dağıtan yada wmaraci.com gibi direk kaydolabildiğiniz webmaster forumlarından ziyade davetiyeler paralı olarak satılıyor. YTPara’ya kayıt olmak için ilginç bir şekilde siteye ödeme yapıyorsunuz. Davetiye için forum yönetiminin belirlediği ücret 100 TL. Dilerseniz direk resmi elden davetiye alarak foruma kayıt olabilir ve bilgi alışverişine ve ticarete başlayabilirsiniz.
Bu siteyi çekici kılan şey youtube içerik üreticilerinin birçoğunun bu siteye üye olması. Yani youtube’dan para kazanmak isteyen, yaşadığı sorunlara profesyonel çözüm arayan herkesin yolu bu siteden geçiyor. Sitede kaliteli içerikler var ve haliyle piyasada herkes davetiye araması yapıyor.
Onaysız olarak üye olabilir ve içerikleri görüntüleyebilirsiniz bunu baştan belirteyim. Yani mesajları ve konuları görmek için para ödemenize gerek yok. Ancak ben bu forumdan para kazanacağım, ticaret ve al sat yapacağım diyorsanız o halde davetiye arayışına girebilirsiniz.
Davetiye havuzu denilen bir sistemi var bu forumun. Başvurunuzu yaparak üyeliğinizi onaylamalarını bekliyorsunuz. Ancak çok beklersiniz demek pek de yanlış olmaz sanırım. Kendim şahsen 3 yıldır bekliyorum 🙂 Forumun ücretli davetiye satmak dururken siteye kimseyi bedavaya alma niyeti yok sanırsam.
Piyasada 30 TL’ye bu davetiyeleri bulabilirsiniz. Satılık YTpara davetiyesi şeklinde arama yaparak sonuçları inceleyebilirsiniz yalnız alışveriş yaparken karşınızdaki kişinin güvenilir olmasına özen gösterin.