Mobrog Anket Sitesinden Para Kazanma Taktikleri & Site Hakkında Tüm Bilgiler (2020)
Hedefim internetten para kazanmak ve bunu anket doldurarak gerçekleştirmek istiyorum diyorsanız Mobrog anket sitesinden gelen anketleri doldurarak gerçek paralar kazanabilirsiniz. Peki mobrog nedir, mobrog para kazanma teknikleri nelerdir, güvenilir mi ve ödeme yapıyor mu? Gelin bu soruların yanıtını hep birlikte arayalım…
Mobrog Nedir, Sıradan Bir Anket Sitesi Mi?
Piyasada yüzlerce anket sitesi var, sık sık bunların incelemeleri yaparak ne kadar kazandırıyor, güvenilir mi gibi birçok bilinmeyen detayı ortaya çıkarıyoruz. Bu yazımızda bahsedeceğimiz anket doldurarak para kazanma sitesi ise Mobrog. Peki Mobrog nedir? Alman “SPLENDID RESEARCH GmbH” şirketini bir kuruluşu. Bu türden diğer bilgileri merak ediyorsanız kendilerinin sitesine girerek hakkımızda sayfalarına gözatabilirsiniz. Kısaca internetten online para kazanmanızı sağlayan ve bunu yaparken size anket işi veren ve sık sık anket gönderen bir sitedir.
Mobrog Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?
Lafı fazla uzatmak istemiyorum çünkü birçoğunuzun bir an önce gerçek para kazanmak niyetinde olduğunuzun farkındayım. Dostlar, Mobrog sizlere mail adresiniz aracılığıyla belirli belirsiz aralıklarla anket gönderir ve bu anketlere değer biçer. Ödemeleriniz Euro ile yapar, bu da bizim için oldukça kazançlı bir durumdur. Doldurduğunuz anketlerin parasal karşılığı TL cinsinden değil, Euro cinsinden hesaplanır. Size bir anket geldiğinde ne kadar ödeme yapılacağı da baştan belirtilir. Örneğin bana gönderilen son anketin kazancı 3 EURO olarak belirlenmiş, bence gerçekten iyi bir rakam. Birkaç dakikalık bir çabaya karşılık bu paraya almak şu anki ekonomik duruma bakılacak olursa gerçekten göz ardı edilemeyecek bir para. Ek gelir sağlamak isteyenlere bu siteyi kesinlikle öneriyorum. Zaten kadınlar kulübü gibi forumlarda da ne kadar popüler olduğunu ufak bir araştırmayla görebilirsiniz.
Mobrog para kazanma yöntemlerinden diğer bir tanesi ise referans sistemi. Siteye giriş yaptıktan sonra sol menüde “Arkadaşlarınızı Davet Edin” sekmesine gelin. Burada davet etmek istediğiniz arkadaşınızın mail adresini girin ve gönder diyerek davetiyenizi gönderin. Arkadaşınız daveti kabul edip 3 anket tamamladığında sistem size otomatik olarak 0.80 Euro bakiye hediye ediyor. Bu da güncel kur ile 5 TL gibi bir rakam denk geliyor. Her davetten bu kadar kazandıran bir sistemde anket gelmediğinde referans kasmayı düşünebilirsiniz.
Sizlerle birlikte güvenilir anket sitelerinden biri olan Mobrog.com sitesi nedir ve mobrog para kazanma yöntemlerinden bahsettik. Dilerseniz merak edilen diğer detaylarla devam edelim…
Mobrog.com’a Nasıl Kayıt Olunur?
Mobrog.com sitesine kayıt olmak için iki yöntem var. İsterseniz kimseye bağlı olmadan kendiniz direk siteye giderek üye olabilirsiniz. Ben kendim üye olurum diyorsanız mobrog giriş adresine gidin: https://www.mobrog.com/tr/cevrimici-anketler/kaydetmek.html
Referans ile de kayıt olabilirsiniz, bu sayede bir arkadaşınıza 5 TL kazandırmış olursunuz. Hiçbir kaybınız olmaz ve anketlerinizden para kesilmez. Bana destek olmak isterseniz aşağıdaki yorum formundan mail adresinizi iletmeniz yeterli yada yesilparailetisim@gmail.com adresine yazabilirsiniz.
Mobrog Para Kazandırıyor Mu?
Yeşil Para sitesinde incelediğimiz tüm siteler gibi Mobrog anket sitesi de kesinlikle para kazandırıyor ve güvenilir. Bu paranın miktarını size aşağıdaki görselle göstereyim, bunlar anketler için ödenen miktarlardır ve kendi profilimden aldım.
Anketler için ortalama 1 Euro desek anket başına 6,5 Tl para kazanırsınız ve diğer sitelere göre oldukça iyi bir fiyattır. Sık sık anket gönderdiklerini de hesaba katarak aylık ortalama 100-200 TL gibi bir fiyatı günde sadece 15 dakika ayırarak kazanabilirsiniz. Bu rakam elbette fazla değil fakat bir öğrenci için çok kıymetlidir yada ev faturalarınızı ödemekte size yardımcı olabilir… Kısaca Mobrog’un para kazandırdığını ve güvenilir anket siteleri arasında yer aldığını söyleyebilirim.
Mobrog Ödeme Yöntemleri
Kısaca EcoMatcher, Skrill ve Paypal ile ödeme yapıyorlar. Minimum ödeme tutarı 5 Euro’dur. Ödeme alma, para çekme, ödeme yapıyor mu gibi diğer tüm detaylar aşağıda.
EcoMatcher
Kredilerinizi çevreye duyarlı bir şekilde kullanın ve bir ağaç için sponsorluğu devralın.
TreeTracker ile ağacınızın nerede durduğunu görebilirsiniz, büyümesini izleyebilir ve hatta ağacınızla sohbet edebilirsiniz.
Sipariş vermenizi takiben, kısa bir süre ağacınıza bağlantınızı içeren bir e-posta alacaksınız.
PayPal
Günde en fazla iki ödemesi mümkündür
PayPal bölümünde, Mobrog kapsamındaki profilinizle aynı e-posta adresi bulunmalıdır
Paranız 90 dakika sonra hesabınızda olmalıdır
Skrill
Günde en fazla iki ödemesi mümkündür
Skrill bölümünde, Mobrog kapsamındaki profilinizle aynı e-posta adresi bulunmalıdır
Paranız 90 dakika sonra hesabınızda olmalıdır
Gördüğünüz gibi berbat bir çeviri ekipleri var, zaten siteye ilk girişte çeviri hataları gözünüze çarpacaktır ama neyse ki sistemi kullanmaya engel değiller. Fazla üzerinde durmadan geçiyoruz. Güvenilir bir site olduğundan ödemeleri geciktirmeden yapıyorlar.
Mobrog Anket Sitesi Anket Göndermiyorsa Ne Yapılmalıdır?
Sevgili anket severler, siteye kayıt olduktan sonra profilinizi doldurmanız gerekir. Ana sayfada sol menüden profilim sekmesine girerseniz burada sizden demografi, meslek gibi detaylı bilgiler istendiğini görebilirsiniz. Bunları tam olarak doldurarak işe başlayın, aksi halde anketlerde sürekli uygun değilsiniz hatası alacaksınız. Bu bilgileri doldurduğunuz halde uygun değilsiniz hatası alıyorsanız bu gerçekten o anketin sizi hedeflemediğini gösterir.
Mobrog.com şikayetlerinden en fazla görüleni de anket gelmemesidir. “Mobrog anket gelmiyor” şeklinde arama yaparak detaylı görebilirsiniz. Anketlerde yanlış bilgi vermek, eksik bilgi vermek, anketlere geç katılmak, profili eksik doldurmak gibi nedenlerle sistem size anket göndermeyebilir. Bu durumda eski profilinizdeki bakiyenizi çekerek yeni bir üyelik açmayı deneyebilirsiniz.
Mobrog Sitesi Hakkında Gözlemlerim
Site kesinlikle para kazandıran bir ücretli anket sitesi. Güvenilir mi? Evet! Ödeme yapıyor mu? Evet! Zengin olacak mıyım? Hayır! Ek gelir getirir mi? Evet!
Yalnız anketleri doldururken kanser olabilirsiniz. Site sizi oradan oraya saçma sapan sitelere sürükleyebiliyor. Sorulardan çok sayfalar arası geçişlerle meşgul oluyorsunuz. Vaadedilen parayı kazanabilmek için dakikalarca sabretmeniz gerekiyor.
Sitenin bir de mobil uygulaması var, oradan da mobil anket doldurabilir ve para kazanabilirsiniz. Sitede ne varsa mobil uygulamada da aynısı var, pratik olmuş. Türkler tarafından da yoğun olarak kullanılıyor. Uygulamayı apk olarak google play store üzerinden indirebilirsiniz.
Bazı kullanıcılar posta kodu hatası aldıklarını belirtmişler, ben bu durumu yaşamadım, yaşadığınız ilçenin posta kodunu doğru olarak öğrendikten sonra tekrar deneyin. Mobrog ile iletişim kurmak ve destek almak isterseniz “https://www.mobrog.com/tr/hakkmzda/bize-ulas-n.html” adresine gidebilirsiniz. Yalnız dediklerine göre sadece İngilizce diline destek sağlıyorlar, bu nedenle derdinizi İngilizce anlatmalısınız.
Mobrog Hesabı Nasıl Silinir?
İnternetten para kazanma serüveniniz burada noktalanıyor mu? Cevabınız evetse mobrog hesabınızı sonsuza dek kapatabilirsiniz. tek yapmanız gereken siteye giriş yapmak ve sol menüden “Üyeliği iptal et” sekmesini açmak. Ardından mavi renkli iptal butonuna tıklayarak siteye veda edebilirsiniz.
Evet sevgili okuyucum, bir incelemenin daha sonuna geldik ve detaylı olarak mobrog para kazanma işinden bahsettik. Sizlere ek iş fırsatları sunmaya ve internetten para kazanmanıza yardımcı olmaya devam edeceğiz. Yorum yaparak site hakkındaki düşünce ve tecrübelerinizi bize iletebilir ve kalkınmamıza yardımcı olabilirsiniz.
Bol kazançlar, hoşçakalın!