Clicks Genie Nedir, Para Kazandırır Mı, Güvenilir Mi?
Merhaba. Kısa bir araştırma neticesinde pek de incelemeye değer bir site olmadığını gördüm. Siteden ödeme alan kişiler 0.04 dolar gibi düşük ücretlerin ödeme kanıtlarını göndermişler. Ama merak edenler için Clicks Genie nedir, para kazanma, güvenilir mi, ödeme yapıyor mu gibi soruların kısaca yanıtlarını verelim.
Clicks Genie Nedir?
Angola menşeili, mail okuyarak para kazanma vaadinde bulunan ve yaklaşık 1 yıldır aktif olan sitedir. Sisteme kayıt olduktan sonra kayıtlı mail adresinize reklam mailleri gönderiliyor ve bunları okudukça para kazanıyorsunuz. Elbette bunlar reklam mailleri ve içlerinde site adresleri var. Bu adreslere giderek şart koşulan süre kadar sitede kalıyorsunuz. Ardından kazancınız hesabınıza yansıtılıyor.
Arayüz olarak başarılı olsa da kayıt olduktan sonra önünüze çıkan panel oldukça klasik görünümlü ve güven vermiyor. Siteye güvensiz demek için yeterli değil elbette ama önemli olduğunu düşünüyorum.
Clicks Genie Para Kazanma
https://clicksgenie.com/register.aspx adresinden siteye kayıt olabilirsiniz.
Ardından doğrulama maili gönderiyorlar ve üyeliğinizi başlatıyorsunuz.
Üyelikleri çeşitli kademelere ayırmışlar, bunların kazançları da birbirinden farklı oluyor. 5 kademeli üyeliklerde en çok parayı kazanmak için en üst seviyeye çıkıyorsunuz.
“Kayıt olun ve hesabınıza giriş yapın. Mailinize gönderilen bir reklamı tıklayın ve yükleme çubuğu tamamlanana kadar bekleyin. Captcha’yı onayladığınızda bakiyeniz hesabınıza yatırılır. Hesap bakiyeniz belirli bir eşiğe ulaşır ulaşmaz ödeme talebinde bulunabilirsiniz.”
Clicks Genie Güvenilir Mi?
Mail okuyarak para kazanma vaadinde bulunan bu site gördüğüm kadarıyla uzun ömürlü değil. Çeşitli derecelendirme sitelerinde güvenilmez olarak işaretlenmiş. Üyelerden ödeme alan da var, hesabım haksız yere kapatıldı diyen de…
Bana göre sorulması gereken soru şu: Uğramaya değer mi? Cevabım “kesinlikle hayır”. Aslında olay mail okumaktan ibaret değil. Bu maillerin içinde reklam linkleri var ve bunlara tıklayarak bir süre o sitelerde vakit geçirmek zorundasınız. Değişik bir pazarlama yöntemi ve reklamverenlerin işine geliyor.
Günlük onlarca mail okusanız bile kayda değer bir kazanç elde edemiyorsunuz. 5-10 dolar ödeme kanıtı gösteren pek yok, genellikle ödeme ekranlarındaki fiyat yarım veya çeyrek dolar kadar. Bu nedenle vakit kaybı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim….
Ben uğraşırım, acelem yok diyen varsa da elbette kapılar açık. Bol kazançlar dilerim…