Silkroad Online Para Kazanma Yöntemleri
Öncelikle oyuncu kitlesi çok fazla olmayan, eski bir oyundan bahsediyoruz. Bu nedenle güncel oyunlara göre para kazanma şansınız daha düşük olacaktır ama imkansız değil. Bu tür eski oyunlara yeni oyuncu nadiren katıldığı için oyuncu sayıları pek artmamaktadır. Ama biz ne yapıp edip bu oyunda ticaret yapacak ve para kazanacağız.
Yakın tarihe kadar private serverler oyunun bütün kitlesine hakimdi. Uzun süre önce çalınan oyun dosyaları sayesinde isteyen kendi sunucusunu açabilir hale gelmişti. Bu senenin başında Gamegami adında bir Türk şirket Kore’ye giderek Silkroad Online’nin oynatma haklarını Türkiye için satın aldı. Şirket bununla da kalmadı private serverlere de savaş açarak birçoğunun hayatına son verdi bile. Hal böyle olunca oyuncular da kapanmayan oyun diyerek Gamegami Silkroad’a hücum ettiler.
Silkroad Online Oynayarak Para Kazanma Yolları (2020)
1. Karakter Satışı Yapın
Bu bahsettiğimiz yeni oyun türünde şimdilik en fazla 90 seviyeye kadar yükselebiliyorsunuz ve bu seviyeye ulaşmak ortalama 2 ay aralıksız karakter kasmakla mümkün olabiliyor. Günde birkaç saat oynayan oyuncuların son seviyeye ulaşmaları ortalama 5 ay kadar sürebilir. Bu kadar süre uğraşmak istemeyen ve parası olan kişiler karakter satın alma yöntemini tercih ediyorlar. Sizler de oyundan gerçek para kazanmak istiyorsanız yüksek seviye karakter satışı yaparak bunu başarabilirsiniz.
2. İtem Satışı Yapın
Oyun içinde seviye kasmak zor demiştik, aynı şekilde elde edilmesi zor itemler yani oyun eşyaları da bolca mevcut ve bunlarla nadiren karşılaşıyorsunuz. Örneğin son seviye bir silahın güneş mühürlü (SOSUN) adı verilen türü veya oyunculara fazladan atak ve defans veren S Devil. Bunların fiyatları karakterden bağımsız olarak birkaç bin lirayı bulabilmektedir. Sadece bu tür itemlerin satışını yaparak onbinlerce liralık gelir elde edebilirsiniz. Tabii kolay olmayacağını ve sabır gerektirdiğini de unutmayın.
3. Gold Satışı Yapın
Oyuncuları Silkroad Online oynarken en çok ihtiyaç duydukları şeylerden biri de oyun parası yani golddur. Oyunda bir eşya satın almak istediğinizde mutlaka golda ihtiyacınız olacaktır Bazı eşyalar çok yüksek goldlar karşılığında satılırlar. Burada ister bir website aracılığıyla yada basit şekilde oyun içinde duyurular (global) yayınlayarak gold satışı yapabilirsiniz. Örneğin benim karakterimde 100 M gold var. Bu güncel piyasada 100 TL’ye denk geliyor ve bunu neredeyse hiçbir şey yapmadan elde ettim.
4. Silkroad Online Konulu Websitesi Açın
Farklı bir öneride bulunacağım bu maddede… Oyunun ustası olduğunuzu düşünüyor ve insanlara yardımcı olarak para kazanmak istiyorsanız bu şık tam size göre! Hali hazırda gerçekten kapsamlı rehberlerin yer aldığı bir silkroad online sitesi yok. Görevler, FGW, FW, Alchemy, Botlar hakkında sayısızı google araması yapılıyor. Tüm bu kullanıcıları sitenize çekebilir ve adsense ve diğer reklamlardan para kazanabilirsiniz.
5. Yayıncılığa Başlayın: Twitch & Youtube
Örnekleri olsa da genellikle bu yayınlar istikrarlı değiller. Birkaç yayıncı dışında Silkroad Online’yi gerçekten oynayan ve yaşayan yayıncı yok! Bu oyuna gönül verdiyseniz ve artık emeğinizden para kazanmak istiyorsanız youtube ve twitch bunun için en ideal siteler olacaktır. Pandemi döneminde birçok oyuncu yayıncılığa da atıldı ve bundan para kazanmayı öğrendi. Her iki platformda da yayın yaparak ve video yayınlayarak insanların dikkatlerini çekin. Sabırla ve istikrarlı bir şekilde yayınlarınıza devam edin ve nasıl para kazandığınıza şahit olun.
Silkroad Online oynayarak para kazanmanın elbette sayısız yöntemi var. Bunlardan en kazançlı olanlarını sizler için listelemeye çalıştım. Umarım bu oyundan gerçek para kazanır ve doyasıya eğlenirsiniz.
Not: Ben Troya serverinde oynuyorum, sizler de bu serveri tavsiye ederim. Hoşçakalın 🙂